Found 18 Properties
Нов луксузен стан Тафталиџе 1 Веро 113м2
Тафталиџе 1 - Веро
 • Се продава
 • Спални 3
 • Бањи 2
 • Површина 113
 • Ориентација Југоисток
 • Соби 4
 • Рок на изведба март 2021год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење мултисплит инвертер систем
€0.00 По договор
Нов стан во Кисела Вода -11 ОКТОМВРИ – 43м2
11 Октомври - Кисела Вода Тинкес
 • Се продава
 • Спални 1
 • Бањи 1
 • Површина 43
 • Ориентација Север
 • Соби 2
 • Рок на изведба мај 2021год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење сопствено греење на струја
€1,070.00 м2
Нов 3-собен стан во Аеродром – 60м2
Аеродром - О.У. Блаже Конески
 • Се продава
 • Спални 2
 • Бањи 1
 • Површина 60
 • Соби 3
 • Рок на изведба 31.03.2022год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење Централно градско парно
€1,150.00 м2
Стан во Карпош 2
 • Се продава
 • Бањи 1
 • Површина 50м2
 • Ориентација Кон исток и запад
 • Соби 3
По Договор €0.00
Three Room Apartment
999 Rue du Marais, Québec, QC G1M 3T9
Featured
 • Се продава
Veronica GreenVeronica Green
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
€2,000.00 per month
Gorgeous home for sale
16th St, San Francisco, CA 94114, USA
 • Се продава
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
from €200,000.00
Office Space
1509 W 12th Ave, Vancouver, BC V6H 3J2
 • Издадено
 • За Издавање
Veronica GreenVeronica Green
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
€5,000.00 per month
PenHouse
1050 Ch Ste-Foy, Québec, QC G1S 4L8
 • Издадено
 • Се продава
Veronica GreenVeronica Green
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
€3,600.00 per month
GoodWood
10 SW 8th St, Miami, FL 33130, USA
Featured
 • Се продава
Veronica GreenVeronica Green
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
from €100,000.00
ParkSide
3000 E 1st Ave, Denver, CO 80206, USA
Featured
 • Се продава
Veronica GreenVeronica Green
 • Спални 3
 • Бањи 3
 • Површина 200
 • Ориентација North
 • Соби 8
from €360,000.00