Found 27 Properties
Нов луксузен стан Тафталиџе 1 Веро 113м2
Тафталиџе 1 - Веро
 • Се продава
 • Спални 3
 • Бањи 2
 • Површина 113
 • Ориентација Југоисток
 • Соби 4
 • Рок на изведба март 2021год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење мултисплит инвертер систем
€0.00 По договор
Нов стан во Кисела Вода -11 ОКТОМВРИ – 43м2
11 Октомври - Кисела Вода Тинкес
 • Се продава
 • Спални 1
 • Бањи 1
 • Површина 43
 • Ориентација Север
 • Соби 2
 • Рок на изведба мај 2021год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење сопствено греење на струја
€1,070.00 м2
Нов 3-собен стан во Аеродром – 60м2
Аеродром - О.У. Блаже Конески
 • Се продава
 • Спални 2
 • Бањи 1
 • Површина 60
 • Соби 3
 • Рок на изведба 31.03.2022год.
 • Лифт Да
 • Тип на греење Централно градско парно
€1,150.00 м2
Нов стан во Влае 74м2 + гаража
Влае, Скопје
 • Се продава
 • Спални 2
 • Бањи 1
 • Површина 74
 • Ориентација Југозапад
 • Соби 3
 • Лифт Да
 • Тип на греење Мултисплит инвертер систем
€950.00 м2
Нови станови во градба – Кисела Вода
Кисела вода - То Ми Тобако
 • Се продава
 • Соби 2 и 1
 • Рок на изведба мај-јуни 2021год.
 • Лифт Да
 • Влезови 1
 • Тип на греење индивидуално парно на струја или инвертер
€0.00 По договор